За нас

Дружество "ВУДМИКС" ООД е регистрирано в България и е партньор и представител на територията на ЕС на руски завод за дървопреработка.

Дружество "ВУДМИКС" ООД предлага широка гама продукти от бор, бреза и лиственица за строителството, довършителни работи на сгради и помещения и мебелната промишленост.

Ние също така сме партньори на редица предприятия, занимаващи се с дълбока (пълна) обработка на дървесина, от събирането на дървените трупи до производството на крайни висококачествени продукти, което е следствие от използването на модерни технологии и оборудване от водещи производители от Германия (Weinig), Италия (Primultini).

"ВУДМИКС" ООД - компания, свързана с коректността, надеждността и качество на продуктите.

Нашата фирма извършва доставки на широка гама от дървени изделия по специална поръчка на клиента, в зависимост от неговите изисквания и желания.

Продуктите, които предлагаме, включват: H-20 дървени греди (трегери), ламиниран шперплат от бреза, шперплат от бреза, терасовиден плот от лиственица, фасадни дъски (планкен) от лиственица, слепени (стенни) греди и други изделия от дърво.

Всички продукти, които предлагаме на нашите клиенти, са с постоянно високо качество и отговарят на изискванията на европейските стандарти, благодарение на пълния контрол на всички етапи на производството иизползване на съвременни технологии в производството на висококачествена суха дървесина.

Ние доставяме поръчаните от Вас материали в рамките на договорените срокове за доставка, както в България, така и в други страни от ЕС.

С цел бързото и ефективно изпълнение на Вашите поръчки и навременна доставка на материалите, "ВУДМИКС" ООД разполага със склад с постоянно налично количество на предлаганите изделия.